Köanmälan

Montessoriförskolan Pärlan använder Linköpings kommuns kösystem och följer kommunens köregler. För att ställa ditt barn i kö till Pärlan, vänligen gör en anmälan via Linköpings kommuns hemsida på "Barnomsorg 1-13 år - Dexter".

Flest platser erbjuds efter sommaren, då de barn som fyller sex år under året har slutat och de som är tre år och har gått på Kuben flyttar över till Tornet.
Det förekommer även att det blir platser lediga vid andra tidpunkter på året.

Öppet hus

Är du intresserad av vår verksamhet? Funderar du på att ställa ditt/dina barn i kö till Montessoriförskolan Pärlan? Då kanske du skulle vilja komma hit efter arbetstid och titta på lokalerna och träffa några av pedagogerna och köansvarig?

En gång per termin håller vi öppet hus, följande tider är aktuella för HT 2018 och VT 2019:
- Måndag 2018-09-24 klockan 18-19.
- Måndag 2019-04-08 klockan 18-19.

Anmäl gärna deltagande till koansvarig@parlanlinkoping.se

Tornet2